Erdoganovi krvavi papci dalje od slobodnog teritorija!

Vojska turskog diktatora Erdogana, uz pomoć terorističkih bandi sirijske al-Kaide i s njom povezanog vehabijskog ološa, napala je jučer kurdski kanton Afrin u sjevernoj Siriji. Afrin je jedan od posljednjih teritorija slobode ne samo u Siriji, ne samo na Bliskom istoku, nego u svijetu. U užasu sirijskog rata, u Afrinu je narodnom samoorganizacijom uspostavljen suživot nacija i religija, politička sloboda i demokracija, te narodna ekonomija za sve. To je upravo ono što smeta tiraninu turskog i kurdskog naroda te njegovim pijunima, vehabijskim krvolocima.

Kurdske Jedinice narodne zaštite (YPG) su prije četiri godine oslobodile Afrin. Nakon toga su protjerale koljačke bande ISIL-a iz cijele Sjeverne Sirije. Turski diktator Erdogan nije se mogao pomiriti s porazom svojih štićenika iz ISIL-a i al-Kaide, pa je odlučio upotrijebiti tursku vojsku u novom pokušaju islamističkog genocidnog rata protiv Kurda. Iako se to ne usuđuju reći, diktatoru su potporu u tome dali i Njemačka (koja mu je prije par tjedana prodala oružje) i Rusija (koja kontrolira sirijski režim) i SAD (koje se lažno predstavljaju kao „borci protiv terorizma“).

Treba li uopće spomenuti kukavice iz regije koji se predstavljaju kao državnici, poput Kitarović ili Vučića, te ulizice koje svakom tiraninu vise iz dupeta i surađuju s njima u progonu njihovih žrtava na vlastitom teritoriju?

Režim diktatora Erdogana je neprijatelj čovječanstva, a Kurdi ostaju sami na braniku borbe za slobodu. Svatko tko nije izgubio svoju čovječnost dobro zna na kojoj je strani. Oni koji sijeku glave i masakriraju narode te svi njihovi posredni i neposredni zaštitnici do sada su uspješno poraženi od strane YPG-a. Sloboda se ni ovog puta neće moći ugušiti golom silom tiranina.

Afrin će biti grobnica diktatora!

Zatvoreno za komentare.

Napravite veb-sajt ili blog na WordPress.com

Gore ↑

%d bloggers like this: