Kažnjeni zbog humanosti

 
U Kaliforniji je nedavno uhićeno nekoliko liječnika jer su htjeli djecu izbjeglica zatočenu u američkim logorima zaštititi od gripe od koje je prošle sezone umrlo više njih. Iako je bilo puno otpora tome, SAD i dalje nastavlja svoju politiku odvajanja djece od roditelja koji su uhvaćeni u ilegalnom prelasku granice. Takvim bezumnim okrutnim postupanjem vlada nastoji uplašiti izbjeglice kako bi ih otjerala od granice. Jedini je problem što su izbjeglice već dovoljno uplašene.

Njih su iz njihovih zemalja već otjerale npr. američke kompanije koje su im otele zemlju i time kruh od usta. Ili bježe pred nekim od brojnih kriminalnim i rasističkih režima koji je državnim udarom postavila američka vlada da štiti njezin interes. Nakon što im je otela krov nad glavom i izvor prihoda te ih natjerala da bježe van zemlje, američka vlada im sada otima djecu koju drži u nehumanim uvjetima u zatvorima u kojima nikada ni jednom djetetu ne bi smjelo biti mjesto.

Kao vrhunac svega, vlada SAD-a sada pušta tu djecu da umiru od bezazlenih bolesti kao što je gripa i zatvara liječnike koji im „protuzakonito“ žele spasiti život. Ovim svijetom upravljaju ljudožderi. Borba protiv ovog sistema je borba za opstanak čovječanstva.

Zatvoreno za komentare.

Napravite veb-sajt ili blog na WordPress.com

Gore ↑

%d bloggers like this: