Neofašističko trovanje iz Italije

Antonio Tajani, eurobirokrat i pijun mafijaša Berlusconija, iskoristio je nedavno jedan javni nastup da hvali fašizam, napada partizane i poziva na okupaciju Istre i Dalmacije. Među jugoslavenskim partizanima borili su se i mnogi Talijani, ali to nije spriječilo ovog neofašista da laže kako je narodnooslobodilačka borba „zločin nad Talijanima“.

Svi prepoznajemo te laži: za hrvatske fašiste partizani su bili Srbi koji su napadali Hrvate, za srpske fašiste partizani su bili Hrvati koji su napadali Srbe, za talijanske fašiste partizani su bili Slaveni koji su napadali Talijane. Svima je najveći trn u oku činjenica da su najhrabriji otpor fašizmu uvijek i svugdje pružali komunisti. Zato je Tajani svoju poltronsku imperijalističku podršku puču u Venezueli pokušao opravdati „borbom Talijana protiv komunizma“.

A komunisti su jedini pokret koji je uključivao ljude bez obzira na nacionalnost i porijeklo u borbi protiv reakcije. Za razliku od fašista svih nacionalnosti, komunizam ne može imati neprijatelja ni u jednom narodu, već samo u fašističkim koljačima svih nacionalnosti. U bolesnim fašističkim umovima, internacionalizam je ono najopasnije za njihove kretenske ideologije.

Crvena akcija ovom prilikom odaje dužnu počast svim talijanskim partizankama i partizanima koji su sudjelovali u oslobođenju i naših zemalja i svoje zemlje. Na slici su pripadnici bataljuna Garibaldi sastavljenog od Talijana koji su se pridružili jugoslavenskim partizanima.

Zatvoreno za komentare.

Napravite veb-sajt ili blog na WordPress.com

Gore ↑

%d bloggers like this: