Favorit u utrci za najvećeg gada

 
Kad se kandidiraš za šefa HDZ-a, pljačkaške i ubilačke mafije koja je posljednjih 30 godina provela uništavajući ovu zemlju, vjerojatno moraš dokazati da si najodvratniji gad među tom lopovskom ekipom. Ako je tako, onda vukovarskom gradonačelniku Ivanu Penavi ide dobro i ima sve šanse da postane šef mafije. Jer on posljednjih mjeseci uspijeva biti uvjerljivo najodvratniji gad hrvatske politike. Kako?

Tako što vodi etnički miješan gradić u kojem intenzivno radi na tome da pokvari odnose među zajednicama. A posebno su mu na meti one generacije koje imaju tu sreću da nisu proživjele rat i oružano divljanje nacionalističkih zvijeri poput Penave i njegovih pandana sa srpske strane. U svojem najnovijem odvratnom ispadu Penava je pokušao dokazati da je potpuno opravdano širiti mržnju prema djeci srpske nacionalnosti u Vukovaru, jer ona mogu u školi učiti ćirilicu.

Nakon što je protuzakonito iz čiste mržnje zabranio ćirilicu na javnim ustanovama, sada mržnju širi i prema djeci. Osim što smiju učiti ćirilicu, srpska djeca smiju plesati i srpski folklor, što je Penavi novi dokaz toga koliko zaslužuju da ih se mrzi. Očekujemo da za koji dan Penava izjavi i kako u Hrvatskoj trenutno ne postoji ni jedan logor za istrebljenje manjina, pa u tom smislu treba pojačati mržnju i bolje pripremiti teren.

Penava je profesionalni pljačkaš grobova, čovjek koji preko tuđih leševa, starih, a ako treba i novih, gradi sebi poziciju da preuzme uzde ove izmorene i opljačkane zemlje kojoj on i njegovi sišu krv već tri desetljeća. Ni Hrvatskoj ni susjednim zemljama nikakve sreće neće biti dok god nam razne Penave pripremaju grobove i siju mržnju prema susjedima. Mržnju koja štiti one na vrhu koji su nam svima zajedno oteli budućnost.

Zatvoreno za komentare.

Napravite veb-sajt ili blog na WordPress.com

Gore ↑

%d bloggers like this: