U Hrvatskoj osnovana nova tajkunska stranka

Miroslav Škoro, privatizacijski tajkun iz 1990-ih, osnovao je u subotu svoju stranku. Financirat će je pojedini kapitalisti s istoka zemlje, a od drugih sličnih stranaka razlikovat će prije svega se po još odvratnijem huškanju protiv Srba, Roma, izbjeglica, LGBT osoba i žena.

Škoro je karijeru započeo 1990-ih kada je kao osobni tamburaš diktatora Tuđmana dobio mjesto u diplomaciji bez ikakvih kvalifikacija. Poziciju moći iskoristio je za osobno bogaćenje na račun uništenog diskografskog diva Jugotona. Kasnije je bio i bliski suradnik Ive Sanadera osuđenog za gigantsku pljačku javnih sredstava.

Prošle godine Škoro je ponovo izmišljen kao ljuti desničar, ali je na toj platformi propao na predsjedničkim izborima. Sada oko sebe ponovo okuplja šarenu koaliciju boraca protiv tuđih prava, poput Mosta, Hrasta, Hase i drugih. Svi oni se pod Škorinim skutama očajnički nadaju dobiti još jedan mandat u Saboru da otamo uništavaju drugim ljudima život radi vlastitih materijalnih interesa i interesa svojih financijera.

Mi im želimo svu nesreću ovog svijeta.

Zatvoreno za komentare.

Napravite veb-sajt ili blog na WordPress.com

Gore ↑

%d bloggers like this: