NATO prijevara

Ovih dana obilježava se 10 godina otkad je Hrvatska uvedena u NATO pakt. Proslave se organiziraju otprilike kao i originalni ulazak: u zatvorenim salonima u probranom društvu bogatih i moćnih profesionalnih lažljivaca. Podsjećamo, iako je to bila ustavna obaveza, Hrvatska je 2009. zabranila referendum o ulasku u NATO. Izgovor je bio da je to naša „međunarodna obaveza“.

To političare nije sprječavalo da nam pričaju svakakve bajke: da će nam NATO donijeti puno novaca i famozne „strane investicije“ od kojih ćemo se svi obogatiti. A što se zapravo dogodilo? Zbog NATO-a smo sada dužni trošiti 2% proračuna na vojsku i rat. Više nego na kulturu i znanost zajedno. A to je samo vrh sante, jer smo zbog NATO-a morali baciti svo svoje staro oružje i kupiti skuplje i često lošije američko, samo da se „uskladimo“.

I nisu novci jedini problem: Hrvatska se, bez obzira na to jesu li na vlasti bile desne ili „lijeve“ vlade, svrstala uz najgore svjetske pljačkaše i ubojice. To je vjerojatno najgora sramota za slobodarsku tradiciju hrvatskog naroda. Naši lažljivci na vlasti sudjelovali su u razaranju Libije, koje je naposljetku na vlast u toj zemlji dovelo trgovce robljem koji i danas vladaju. Zatim su zbog NATO-a naoružavali džihadističke grupe u Siriji, koje su naše oružje koristile da otimaju civile, prodaju ih kao roblje ili im odrubljuju glave. Umjesto da budemo dio „najrazvijenijeg svijeta“ o čemu fantaziraju naši političari, mi smo postali dio najgorih svjetskih barbara.

A sve to je tek početak, jer se već spremaju nova razaranja i pljačke i izvode novi teroristički napadi, poput onih u Venezueli. Hrvatska više ne smije sudjelovati u ovoj sramoti!

Zatvoreno za komentare.

Napravite veb-sajt ili blog na WordPress.com

Gore ↑

%d bloggers like this: