Sretan Božić

 
Danas dobar dio svijeta slavi rođenje osobe čija je filozofija bila da moramo za druge žrtvovati sebe. Ali ne dajte se zbuniti: oni koji će se danas najviše naslikavati dok slave taj rođendan i najvidljivije lizati oltare s raspelom, zapravo imaju suprotnu filozofiju od Isusa.

Kao favorite ističemo one desničare i svećenike koji su današnji dan, orkestrirano, iskoristili da se bore protiv prava žena i života izbjeglica. Iako su u svojim propovijedima priznali da je i Isus bio izbjeglica, mnogi su svećenici naglasili da to ne znači da današnjim izbjeglicama treba pomagati ili s njima suosjećati.

Istodobno su tvrdili da su „za život od začeća“, što u prijevodu znači da su spremni štititi oplođenu jajnu stanicu, pod uvjetom da to smanjuje prava žena, ali se praviti grbavi dok se u njihovo ime ubijaju, premlaćuju i pljačkaju oni za koje se Isus žrtvovao.

U šta god vjerovali ili ne vjerovali, želimo vam samo jedno: nemojte biti govna kao ti licemjeri koji religiju koriste da bi naštetili drugima.

Zatvoreno za komentare.

Napravite veb-sajt ili blog na WordPress.com

Gore ↑

%d bloggers like this: